top of page
Yazarın fotoğrafıAlphan Karabat

Sherlock Holmes 3 Ne Zaman Çıkacak?


Sherlock Holmes (2009) ve Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011) filmleri, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından genel olarak beğenilmişti. Her iki film de gişede de başarılı olmuştu.


İlk film, Arthur Conan Doyle'un klasik hikayelerine modern bir yorum getirmişti. Robert Downey Jr.'ın canlandırdığı Sherlock Holmes, daha genç ve daha hareketli bir karakter olarak sunulmuştu. Jude Law'ın canlandırdığı Dr. Watson ise Holmes'un en yakın arkadaşı ve ortağı olarak filmin önemli bir karakteriydi.



İkinci film, ilk filmden daha karanlık ve gizemli bir havaya sahipti. Film, Holmes ve Watson'ın 19. yüzyılın sonlarında Avrupa'da yaşanan bir komployu çözmeye çalışmalarını konu alıyordu.

Her iki film de izleyiciler tarafından da beğenilmişti. İzleyiciler, özellikle Robert Downey Jr. ve Jude Law'ın performanslarını övmüşlerdi. Filmlerin aksiyon sahneleri de izleyicilerden tam not almıştı.


Sherlock Holmes 3'ün konusu henüz açıklanmadı. Ancak, filmin yapımcısı Lionel Wigram, filmin daha da karanlık ve aksiyon dolu olacağını belirtmişti. Filmin, Holmes ve Watson'ın daha önce karşı karşıya geldikleri bir düşmanla yeniden karşı karşıya gelmelerini konu alabileceği tahmin ediliyor.


Filmin 2024 yılının sonbaharında vizyona girmesi bekleniyor.

1.349 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page