top of page
Yazarın fotoğrafıAlphan Karabat

Deadpool 3 Ne Zaman Çıkacak?

Güncelleme tarihi: 2 Kas 2023

Deadpool 3 filminin çekimlerinin ne zaman yeniden başlayabileceği ve MCU üçlemesinin yayımlanma tarihi hakkında bazı önemli bilgiler ortaya çıktı. Ryan Reynolds'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk filminin çekimleri, SAG-AFTRA grevleri nedeniyle durmuştu. Bu durum, film için planlanan 3 Mayıs vizyon tarihini tehlikeye attı ve bazı tahminlere göre Disney'in açıklamalarına göre ertelenebilir.



Eğer SAG-AFTRA bir çözüme ulaşırsa, Deadpool 3 çekimleri birkaç ay içinde yeniden başlayabilir. Ancak Disney, MCU'nun devasa yapımını ocak 2024'te tekrar devreye sokmayı umuyor. Tabii, grevin devam ettiği her gün bu ihtimal düşüyor. Deadpool 3 yönetmeni Shawn Levy, Deadline'a verdiği röportajda filmin yarısını iki ayda çektiklerini söyledi. Buna göre diğer yarısı da iki ay içinde bitebilir.


Eğer filmin çekimleri ocak ayında yeniden başlarsa, muhtemelen 2024 mart ayında tamamlanır. Ancak post prodüksiyon işlemi için gereken zaman göz önüne alındığında, mevcut vizyon tarihine yetişmesi pek olası görünmüyor. Bazılarının umudu, film eğer ertelenirse Captain America: Brave New World'un 26 Temmuz vizyon tarihine uyum sağlayabileceği yönünde, fakat zor.



Marvel'ın Thunderbolts yapımını 20 Aralık 2024'te planladığı göz önüne alındığında, Deadpool 3'ün bu tarihe kaydırılması mümkün olabilir. Bu durumda, Thunderbolts'un vizyon tarihi 2025'e ertelenir. Sonuç olarak, Deadpool 3'ün vizyon tarihi muhtemelen 2024 kasım veya aralık aylarına ertelenecektir, böylece gerekli post prodüksiyon aşaması tamamlanabilir. Şu an için Deadpool 3'ün, 3 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page