top of page
Yazarın fotoğrafıAlphan Karabat

Community Filmi Geliyor!

Güncelleme tarihi: 28 Kas 2023



Geniş bir kitlenin severek izlediği Community dizisi, 6 sezonun ardından izleyicilere veda etmişti. Özgün biçimiyle öne çıkan Community, popüler kültür ve özellikle film kültürü konularıyla büyük ilgi toplamayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde Jeff Vinger karakterini canlandıran oyuncu Joel McHale'in paylaştığı bir tweet gündeme oturdu.



Tweet "...AND A MOVIE" sözcükleriyle "Six Seasons and A Movie" cümlesini tamamlıyor. Bu da dizinin devamı olan bir filmin geleceğini bizlere bildirmiş oldu. Tweet'e göre Alison Brie (Annie), Danny Pudi (Abed), Donald Glover (Troy), Gillian Jacobs (Britta), Yvette Nicole Brown (Shirley), Joel McHale (Jeff) ve Ken Jeong (Chang) filmle geri dönüyorlar.



Commuity dizisi film popüler kültürü pastişlerden oluşan bir dizidir. Bu durum film ve dizi severlerin çok ilgisini çekiyor. The Godfather, Apocalypse Now, The Walking Dead, Sesame Street ve çok daha fazla içerikten ilham alınarak Dan Harmon tarafından kaleme alınmıştır. Yönetmen koltuğunda çeşitli yönetmenler otururken, dizinin çoğu bölümlerinin yönetimi Russo Brothers tarafından yapıldı.





 





















İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page