top of page
Yazarın fotoğrafıİris Eryılmaz

Aile Dağılıyor / Succession

Dün yeni sezonunun ilk bölümü yayımlandı. Kaosa doymaya başlayacağımızı ilk sahneden anladık. Logan Roy'un tahtı daha mı güçlenecek yoksa Roman, Shiv ve Kendall o tahtı ele mi geçirecek göreceğiz.



İlk sahnelerinin sadece birbirlerine karşı yüksek meblağ fiyat vermeleri ile başlayan Succession, klasikliği ile özlemimizi giderdi. Gelecek bölümlerde özellikle Logan'ın büyük satın alma olayından sonra Kendall, Shiv ve Roman neler yapacak merakla bekliyorum. Gelecek bölümlerde özellikle görmek istediğim sahneler var. Connor'ın başkanlık seçimlerinde bir kaos bekliyorum. Kendisi Logan'ın ittifakını kullanıp muhtemelen daha çok oy toplamak isteyecek. Fakat Kendall, Roman ve Shiv'in Logan'a karşı özellikle toplum tarafından sevilmeyen birinin karşısında durdukları için toplumdan iyi bir ivme alabilirler. Connor ise Logan'ın yanında olduğu için bence seçim günü ciddi bir kaosla karşılaşabilir. Gerri'nin Roman'ın yanında durması ve Frank'in de ilk sezonlarda olduğu gibi Kendall'ın yanında olduğunu görmek isterim.


Eğer krallığının yok oluşuna şahit olacaksak Logan'ın bu sezonda da krallığının bir süre devam etmesi güzel olur. Fragmanda da gördüğümüz gibi Logan ATN çalışanlarına güzel bir hırs veriyor ve etrafta "Logan Roy" tezahüratları duyuluyor. Yani artık bu savaşın içine sadece Roy kardeşlerin değil, çalışanların da girdiğini görüyoruz. Özellikle Tom'un rolü çok büyük. Eski eşinin babasının ittifakında olması fakat Shiv'in ise ona karşı gelmesi büyük bir eğlenceyi bize hazırlıyor. Özellikle bu bölümde Shiv ile iletişim kurmaya çalışması ve kalbinin derinliklerinde ona karşı gelmek istememesi ve konuşamaması da güzel bir detay olmuş. Tom'un çok pasif olması ve Shiv'e karşı gelememesi de zaten dizideki sevdiğim detaylardan biri.



Greg ise Tom'un yanında hediye paketi olarak geliyor. Asla kendisinin herhangi bir kişiliğine şahit olmamamız ise beni bazen sinirlendiriyor. Greg karakteri çok güzel bir piyon. Arada kendi kendine Logan'dan nefret etse de Tom için katlandığını anlayabiliyoruz. Kendisi de dedesine rağmen Logan'ın ittifakında. Yani bundan Logan'ın ittifakının tamamen nefret üstüne kurulu olduğunu anlıyoruz. İttifakındaki herkes, sevdiği insanlara sırt çevirmiş ve hizmet etmeye hazır.

Bu sezondan kaos beklentim büyük. Dizinin son sezonunun olması da bu beklentimi güçlendiriyor. Succession 4. sezona çok başarılı bir şekilde başladı. Her bölümde bol kaos ve entrikaya hazırız. Logan Roy'un hanedanlığının bitmesi ümidi ile!

13 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page